Kvalitetstid med en minisemester

Ett vanligt missförstånd är att man tror att ordet semester behöver betyda att man sätter sig på ett flygplan och reser halva jorden runt, men så är inte fallet. Med en liten minisemester kan du få en stor dos med kvalitetstid tillsammans med din familj och det behöver inte kosta många tusenlappar alls.

Att krydda vardagen är något som många idag glömmer bort. Man fokuserar på tvätten, jobbet och barnens alla träningar. Har man tur kan man få 20 minuter ensam i badrummet på kvällarna och då kan det vara skönt att fly vardagen.

Ett bra tips för en minisemestlefter är att använda sig av nyhetstidningar på nätet. I en nyhetstidning kan du i många fall hitta riktigt bra tips och förslag på resmål i Sverige eller aktiviteter där boende erbjuds. Några riktigt bra exempel på minisemestrar är att åka på en kryssning tillsammans eller besöka Kolmården och bo på vildmarkshotellet över natten. Fördelen med en kryssning är att det blir en lite större upplevelse där både båt, lekrum, öppet hav, buffé, shopping och dans står på schemat. Biljetter och hytter kan man hitta för bara några hundralappar.